advertentie
donderdag 08 oktober 2020 00:15

Rob Roos over uitzonderingspositie theater: 'kan me verbolgen reacties voorstellen'

Het Theater aan de Schie heeft als enige instelling in Schiedam van de Veiligheidsregio een vergunning gekregen waarmee ze meer dan 30 bezoekers per voorstelling mogen ontvangen. Theaterdirecteur Rob Roos kan zich de verbolgen reacties van de andere branches goed voorstellen: "Ik zou ook verbolgen zijn. Ik zou ook niet graag in de schoenen van de bestuurders willen staan die zulke beslissingen moeten nemen". Toch snapt hij de beslissing wel: "in het Theater aan de Schie ben je veiliger dan thuis"

Het Theater aan de Schie heeft als enige instelling in Schiedam van de Veiligheidsregio een vergunning gekregen waarmee ze meer dan 30 bezoekers per voorstelling mogen ontvangen. Theaterdirecteur Rob Roos kan zich de verbolgen reacties van de andere branches goed voorstellen: "Ik zou ook verbolgen zijn. Ik zou ook niet graag in de schoenen van de bestuurders willen staan die zulke beslissingen moeten nemen".

Toch snapt hij de beslissing wel: "in het Theater aan de Schie ben je veiliger dan thuis".

 

 

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media