advertentie
vrijdag 09 oktober 2020 00:33

Geen gesloten afdelingen meer bij de Frankelandgroep

Ook de laatste twee afdelingen van de Frankelandgroep die de laatste dagen nog gesloten waren, de afdeling LP 2/3 in Frankeland, zijn weer open. 'Na een eerdere positieve testuitslag van een bewoner op dinsdag 29 september jl., zijn de afdelingen nu weer open. Alle bewoners en betrokken medewerkers zijn inmiddels getest en de testuitslagen waren gelukkig allemaal negatief.' laat de Frankelandgroep weten. Eerder waren er ook in Schiewaegh en Vaartland afdelingen gesloten vanwege coronabesmettingen. Eén bewoner is recent overleden aan corona.

Schiedam - Ook de laatste twee afdelingen van de Frankelandgroep die de laatste dagen nog gesloten waren, de afdeling LP 2/3 in Frankeland, zijn weer open.

'Na een eerdere positieve testuitslag van een bewoner op dinsdag 29 september jl., zijn de afdelingen nu weer open. Alle bewoners en betrokken medewerkers zijn inmiddels getest en de testuitslagen waren gelukkig allemaal negatief.' laat de Frankelandgroep weten.

Eerder waren er ook in Schiewaegh en Vaartland afdelingen gesloten vanwege coronabesmettingen. Eén bewoner is recent overleden aan corona.