advertentie
vrijdag 09 oktober 2020 11:48

Rijnmondband organiseert een online taptoe

Door de coronacrisis zijn er geen of nauwelijks evenementen meer. Ook zijn bijna alle taptoes geannuleerd en het is onzeker hoe dit er volgend jaar uit gaat zien. De Rijnmondband heeft daar iets op bedacht: een online taptoe. De online taptoe wordt op zondag 18 oktober opgenomen waarbij aan alle corona-voorwaarden wordt voldaan: alle orkesten treden apart op met ruime tussenpozen én zonder publiek. Aan de taptoe nemen, naast de drie orkesten van de Rijnmondband deel: de Deltaband uit Vlissingen, Jong Holland uit Zwijndrecht en Band of Liberation uit Leiden.

Schiedam - Door de coronacrisis zijn er geen of nauwelijks evenementen meer. Ook zijn bijna alle taptoes geannuleerd en het is onzeker hoe dit er volgend jaar uit gaat zien. De Rijnmondband heeft daar iets op bedacht: een online taptoe.

De online taptoe wordt op zondag 18 oktober opgenomen waarbij aan alle corona-voorwaarden wordt voldaan: alle orkesten treden apart op met ruime tussenpozen én zonder publiek.

Na een razendsnelle montage van de opnames wordt de taptoe in de avond uitgezonden via een betaalde livestream.

Aan de taptoe nemen, naast de drie orkesten van de Rijnmondband, deel: de Deltaband uit Vlissingen, Jong Holland uit Zwijndrecht en Band of Liberation uit Leiden.