advertentie
dinsdag 13 oktober 2020 23:40

Online taptoe geannuleerd

De (online) taptoe die zondag 18 oktober in Schiedam gehouden zou worden, is geannuleerd.  'De maatregelen die het kabinet heeft aangekondigd maken dat het helaas niet meer mogelijk is om de online taptoe te houden' laat de organiserende Rijnmondband vanavond aan alle deelnemende korpsen weten..  

Schiedam - De (online) taptoe die zondag 18 oktober in Schiedam gehouden zou worden, is geannuleerd. 

'De maatregelen die het kabinet heeft aangekondigd maken dat het helaas niet meer mogelijk is om de online taptoe te houden' laat de organiserende Rijnmondband vanavond aan alle deelnemende korpsen weten..  

'De shows van de orkesten vallen onder de contactsport en daarnaast zijn de beperkingen in samenkomsten dusdanig dat de gemeente en de Veiligheidsregio het evenement niet meer gaan toestaan. Daarnaast willen we natuurlijk ook geen onnodige risico’s en moeten we ons houden aan de maatregelen die er gelden.   

Wij willen als Rijnmondband de plannen graag in de koelkast zetten voor een volgend moment. In verband met de winterperiode plannen we dit graag voor in de lenteperiode. Jullie horen dan uiteraard van ons!'