advertentie
donderdag 15 oktober 2020 16:06

Schiedamse crisiscommunicatiespecialisten: coronavoorlichting zou meer op maat moeten

Schiedammers Dick van Gooswilligen en dochter Skye, twee Schiedammers die allebei directeur zijn in de crisiscommunicatie. Skye werkt met haar bedrijf onder andere voor het RIVM. Hoe kijken zij naar de crisis en de voorlichting over de coronamaatregelen? Er zijn voorbeelden genoeg die het duidelijk maken dat niet alles goed ging. Hoe gaat het lokaal in Schiedam? "Belangrijk is dat burgemeester Lamers tijd vrij blijft maken om de Schiedammers te vertellen wat de maatregelen voor hén betekenen. Liefst gericht op de verschillende doelgroepen" zegt Dick.

Schiedammers Dick van Gooswilligen en dochter Skye, twee Schiedammers die allebei directeur zijn in de crisiscommunicatie. Skye werkt met haar bedrijf onder andere voor het RIVM. Hoe kijken zij naar de crisis en de voorlichting over de coronamaatregelen?

Er zijn voorbeelden genoeg die het duidelijk maken dat niet alles goed ging. Premier Rutte heeft in het Tweede Kamerdebat wel vijf keer gezegd dat de communicatie beter had gemoeten. Het Nederlandse Vrouwenelftal mocht eerst niet meer spelen, toen weer wel. Geen drugs op straat na 20:00 uur, later toch weer wel, omdat een verbod in strijd zou zijn met het gedoogbeleid.

Hoe gaat het lokaal in Schiedam? "Belangrijk is dat burgemeester Lamers tijd vrij blijft maken om de Schiedammers te vertellen wat de maatregelen voor hén betekenen. Liefst gericht op de verschillende doelgroepen."

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media