advertentie
donderdag 05 november 2020 12:39

Rotaryclub houdt kerstpakkettenactie voor ouderen

De Rotaryclub Schiedam houdt ook dit jaar een actie om ouderen van de wijkteams van Careyn Schiedam een mooi kerstpakket te kunnen geven. Dit jaar wil de Rotaryclub 200 pakketten samenstellen om zoveel mogelijk ouderen een hart onder de riem te kunnen steken. In totaal is er 3.000 euro nodig om de pakketten te kunnen realiseren. De prijs van één kerstpakket is 15 euro. Er kunnen delen van een pakket of meerdere pakketten worden gesponsord. Via www.geef.nl/nl/actie/rotary-kerstpakketten/donateurs is een crowdfundingsactie opgezet waarbij een bedrag kan worden gestort en aangegeven kan worden of men als donateur genoemd wil worden. Doneren kan tot 30 november.

Schiedam - De Rotaryclub Schiedam houdt ook dit jaar een actie om ouderen van de wijkteams van Careyn Schiedam een mooi kerstpakket te kunnen geven.

Dit jaar wil de Rotaryclub 200 pakketten samenstellen om zoveel mogelijk ouderen een hart onder de riem te kunnen steken. In totaal is er 3.000 euro nodig om de pakketten te kunnen realiseren. De prijs van één kerstpakket is 15 euro. Er kunnen delen van een pakket of meerdere pakketten worden gesponsord.

Via www.geef.nl/nl/actie/rotary-kerstpakketten/donateurs is een crowdfundingsactie opgezet waarbij een bedrag kan worden gestort en aangegeven kan worden of men als donateur genoemd wil worden. Doneren kan tot 30 november.