advertentie
donderdag 05 november 2020 21:18

Handhaving snapt ongeoorloofde collecteurs en grofvuildumper

e gemeentelijke handhavers hebben in Schiedam Noord mensen die ongeoorloofd aan het collecteren waren weggestuurd. De melding was binnen gekomen via de Buurtapp. 'Handhaving heeft deze collecteurs aangetroffen, de situatie vastgelegd in rapportage-syteem en ze heengezonden' schrijft wijktoezichthouder Herman Kriek op Twitter. 'Ze hadden niet de juiste papieren'. Ook kwam er een melding binnen over het storten van grofvuil. 'De veroorzaker is aangesproken om de rommel meteen weer te verwijderen'.

Schiedam - De gemeentelijke handhavers hebben in Schiedam Noord mensen die ongeoorloofd aan het collecteren waren weggestuurd.

De melding was binnen gekomen via de Buurtapp. 'Handhaving heeft deze collecteurs aangetroffen, de situatie vastgelegd in rapportage-syteem en ze heengezonden' schrijft wijktoezichthouder Herman Kriek op Twitter. 'Ze hadden niet de juiste papieren'.

Ook kwam er een melding binnen over het storten van grofvuil. 'De veroorzaker is aangesproken om de rommel meteen weer te verwijderen'.