advertentie
zaterdag 07 november 2020 08:45

Bestuurder in Nieuwland doet zich bij controle voor als zijn broer

Bestuurder in Nieuwland doet zich bij controle voor als zijn broer Foto: Stockfoto politie

De politie heeft in Nieuwland een bestuurder bekeurd die zonder legitimatie de weg op was gegaan. Hij probeerde zich voor te doen als zijn broer, maar viel door de mand. De politie hield de bestuurder van de personenauto aan op de Johan de Wittsingel. De man hield een onsamenhangend verhaal op. 'Na wat doorvragen viel de man door de mand...geboortedatum van zijn broer klopte niet. Jammer...' schrijft wijkagent Van der Vliet op Twitter. Er is tegen de man proces-verbaal opgemaakt. Volgens de wijkagent een 'duur grapje: 390 Euro'.

Schiedam - De politie heeft in Nieuwland een bestuurder bekeurd die zonder legitimatie de weg op was gegaan. Hij probeerde zich voor te doen als zijn broer, maar viel door de mand.

De politie hield de bestuurder van de personenauto aan op de Johan de Wittsingel. De man hield een onsamenhangend verhaal op. 'Na wat doorvragen viel de man door de mand...geboortedatum van zijn broer klopte niet. Jammer...' schrijft wijkagent Van der Vliet op Twitter. Er is tegen de man proces-verbaal opgemaakt. Volgens de wijkagent een 'duur grapje: 390 Euro'.