advertentie
zaterdag 07 november 2020 12:45

Vernielingen bij nieuwe getijdenpark 'asociaal en hersenloos'

Vernielingen bij nieuwe getijdenpark 'asociaal en hersenloos' Foto: Twitter/Leon Verzijden

Wijktoezichthouder Leon Verzijden kwam op het pas aangelegde getijdenpark in Schiedam Zuid vernielingen tegen. 'Asociaal en hersenloos' noemt hij het. 'Irado zal het wel weer opknappen' aldus een boze Leon. Het getijdenpark werd op 22 september aan de Westfrankelandsedijk bij Zwembad Zuid officieel in gebruik genomen met de onthulling van een informatiebord. Het zorgt voor een in Europa uniek stuk natuur. De door de gemeente en Rijkswaterstaat aanlegde natuurvriendelijke oevers verbeteren de waterkwaliteit en zo ontstaat een beter leefgebied voor planten en dieren. Er is een aantrekkelijk landschap gecreëerd wat ook gebruikt kan worden voor recreatie. De omgeving van het zwembad is een heuse boulevard geworden.

 

Schiedam - Wijktoezichthouder Leon Verzijden kwam op het pas aangelegde getijdenpark in Schiedam Zuid vernielingen tegen. 'Asociaal en hersenloos' noemt hij het.

'Irado zal het wel weer opknappen' aldus een boze Leon.

Het getijdenpark werd op 22 september aan de Westfrankelandsedijk bij Zwembad Zuid officieel in gebruik genomen met de onthulling van een informatiebord. Het zorgt voor een in Europa uniek stuk natuur. De door de gemeente en Rijkswaterstaat aanlegde natuurvriendelijke oevers verbeteren de waterkwaliteit en zo ontstaat een beter leefgebied voor planten en dieren. Er is een aantrekkelijk landschap gecreëerd wat ook gebruikt kan worden voor recreatie. De omgeving van het zwembad is een heuse boulevard geworden.

Het project is haast klaar, wat nog ontbreekt is de plastic-vang-arm, die komt voor het einde van het jaar.