advertentie
zaterdag 07 november 2020 23:03

Definitief streep door Suikerzoetfilmfestival 2020

Het Suikerzoetfilmfestival gaat, dat zal weinigen verbazen, dit coronajaar definitief niet door.  'Met inachtneming van de nieuwste corona-maatregelen hebben wij, met pijn in ons filmhart, helaas moeten besluiten het Suikerzoet Filmfestival 2020 af te blazen. Dat doen wij met veel tegenzin maar wij zien geen enkele mogelijkheid om dit jaar het festival, dat gepland stond van 19 tot en met 22 november, te organiseren' laat het bestuur weten.

Schiedam - Het Suikerzoetfilmfestival gaat, dat zal weinigen verbazen, dit coronajaar definitief niet door. 

'Met inachtneming van de nieuwste corona-maatregelen hebben wij, met pijn in ons filmhart, helaas moeten besluiten het Suikerzoet Filmfestival 2020 af te blazen. Dat doen wij met veel tegenzin maar wij zien geen enkele mogelijkheid om dit jaar het festival, dat gepland stond van 19 tot en met 22 november, te organiseren' laat het bestuur weten.

'Het was elke trouwe festivalbezoeker natuurlijk al opgevallen. In de stad hingen geen Suikerzoet posters op de ramen, wapperden er geen Suikerzoet banieren voor de deur van onze locaties en lagen er geen Suikerzoet festivalkrantjes op de deurmat.
Wij wisten al heel lang dat door de corona-uitbraak het Suikerzoet Filmfestival dit jaar geen 'business as usual' zou worden. In de afgelopen periode hebben wij nog hard gewerkt aan een variant van het Suikerzoet Filmfestival in Theater aan de Schie, binnen de regels die tot 14 oktober j.l. van kracht waren. Maar ook deze variant bleek niet uitvoerbaar binnen de afgekondigde maatregelen van 3 november jongstleden'.

De organisatie van het Suikerzoet Filmfestival gaat zijn energie nu volledig richten op de editie van 2021. 'Wij danken iedereen die ons in de afgelopen jaren hebben ondersteund en wij hopen uiteraard dat men dat ook in de toekomst zal blijven doen'.