advertentie
vrijdag 13 november 2020 15:47

Politie komt met kleurplaatactie na afblazen Sinterklaasintocht

Omdat de politie Schiedam het ontzettend jammer vindt dat de Sinterklaasintocht morgen niet doorgaat, hebben zij een kleurplaatactie bedacht voor alle kindjes in Schiedam. Via een link kun je een kleurplaat uitprinten en deze kleurplaat mag je voor 1 december 2020 inleveren op het politiebureau in Schiedam. 'Wij zullen de kleurplaten aan de burgemeester aanbieden en hij zal de 10 mooiste kleurplaten uitkiezen die een prijs verdienen. Ook ligt er voor ieder kindje die een kleurplaat komt inleveren een kleinigheidje klaar' schrijft de politie op Instagram.

Schiedam  - Omdat de politie Schiedam het ontzettend jammer vindt dat de Sinterklaasintocht morgen niet doorgaat, hebben zij een kleurplaatactie bedacht voor alle kindjes in Schiedam.

Via deze link kun je een kleurplaat uitprinten en deze kleurplaat mag je voor 1 december 2020 inleveren op het politiebureau in Schiedam. 'Wij zullen de kleurplaten aan de burgemeester aanbieden en hij zal de 10 mooiste kleurplaten uitkiezen die een prijs verdienen. Ook ligt er voor ieder kindje die een kleurplaat komt inleveren een kleinigheidje klaar' schrijft de politie op Instagram.

'Wij vragen u, scholen, buren en de kleurplaat zelf uit te printen zodat onze publieke ruimte niet te veel belast word. Let op: bij het inleveren in onze publieke ruimte is voor volwassenen een mondkapje verplicht. Veel plezier met kleuren lieve kindjes!'