advertentie
vrijdag 13 november 2020 16:00

Argos Zorggroep behoudt HKZ-certificaat

Argos Zorggroep behoudt haar HKZ certificaat. HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Met dit keurmerk kunnen organisaties laten zien dat de kwaliteit van de zorg op orde is. De zorginstelling spreekt van een uitzonderlijke prestatie vanwege de enorme inspanningen die moeten worden geleverd als gevolg van het coronavirus. Net als vorig jaar werd er ook dit jaar geen enkele tekortkoming geconstateerd. De beoordelaars waren onder de indruk van de wijze waarop Argos Zorggroep in alle huizen duidelijkheid gaf over de koers en de werkwijze rond het coronavirus. Ook waren er complimenten voor de persoonsgerichte zorg.

Schiedam - Argos Zorggroep behoudt haar HKZ certificaat.

HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Met dit keurmerk kunnen organisaties laten zien dat de kwaliteit van de zorg op orde is.

De zorginstelling spreekt van een uitzonderlijke prestatie vanwege de enorme inspanningen die moeten worden geleverd als gevolg van het coronavirus.

Net als vorig jaar werd er ook dit jaar geen enkele tekortkoming geconstateerd. De beoordelaars waren onder de indruk van de wijze waarop Argos Zorggroep in alle huizen duidelijkheid gaf over de koers en de werkwijze rond het coronavirus. Ook waren er complimenten voor de persoonsgerichte zorg.