advertentie
vrijdag 13 november 2020 16:24

Theater aan de Schie, Jenevermuseum, bibliotheek, zwembaden en Euroscoop mogen volgende week weer open

Bioscopen, zwembaden, musea, theaters, pretparken en dierentuinen mogen volgende week 'hoe dan ook' weer open. 'Dat heeft minister-president Mark Rutte vanmiddag nog een keer benadrukt', meldt het AD. Dat betekent goed nieuws voor onder andere zwembad Zuid, zwembad Groenoord, het Theater aan de Schie, de bibliotheek, de Euroscoop, het Jenevermuseum en Blijdorp. De maatregelen gingen op woensdag 4 november om 22.00 uur in en zouden twee weken duren. Ondanks dat de besmettingscijfers de afgelopen drie dagen weer een stijging laten zien, worden de extra maatregelen dus, zoals gepland, vanaf volgende week weer ingetrokken. De ziekenhuisbezetting daalt namelijk wel.

Bioscopen, zwembaden, musea, theaters, pretparken en dierentuinen mogen volgende week 'hoe dan ook' weer open. 'Dat heeft minister-president Mark Rutte vanmiddag nog een keer benadrukt', meldt het AD.

Dat betekent goed nieuws voor onder andere zwembad Zuid, zwembad Groenoord, het Theater aan de Schie, de bibliotheek, de Euroscoop, het Jenevermuseum en Blijdorp. De maatregelen gingen op woensdag 4 november om 22.00 uur in en zouden twee weken duren.

Ondanks dat de besmettingscijfers de afgelopen drie dagen weer een stijging laten zien, worden de extra maatregelen dus, zoals gepland, vanaf volgende week weer ingetrokken. De ziekenhuisbezetting daalt namelijk wel.