advertentie
zondag 15 november 2020 08:48

'Jongeren vieren feest op straat in Sveaparken'

'Jongeren vieren feest op straat in Sveaparken' Foto ter illustratie

'Onbegrijpelijk wat er net in de straat gebeurde' schrijft oud-wethouder Marcel Houtkamp op Twitter. Volgens hem waren er vrijdagavond rond 23:00 uur tientallen jongeren feest aan het vieren op straat in Sveaparken. De jongeren hadden met auto's de straat geheel geblokkeerd. 'Drank, ballonnen en een hoop lol zonder mondkapjes en coronabesef' aldus Marcel. 'De overburen filmden alles met een hoop plezier'. In Vlaardingen werden agenten afgestuurd op een coronafeestje in een woning. Er was volgens omwonenden veel geluidoverlast. Er bleken meerdere minderjarigen in een woning een feestje aan het vieren. De ouders waren niet thuis.

Schiedam - 'Onbegrijpelijk wat er net in de straat gebeurde' schrijft oud-wethouder Marcel Houtkamp op Twitter. Volgens hem waren er vrijdagavond rond 23:00 uur tientallen jongeren feest aan het vieren op straat in Sveaparken.

De jongeren hadden met auto's de straat geheel geblokkeerd. 'Drank, ballonnen en een hoop lol zonder mondkapjes en coronabesef' aldus Marcel. 'De overburen filmden alles met een hoop plezier'.

In Vlaardingen werden agenten afgestuurd op een coronafeestje in een woning. Er was volgens omwonenden veel geluidoverlast.

Er bleken meerdere minderjarigen in een woning een feestje aan het vieren. De ouders waren niet thuis, ze wisten van niets en waren not amused toen de politie hen belde. In de woning troffen ze een minderjarige aan die nog net niet laveloos was. De agenten hebben het kind naar de auto getild en naar huis gebracht.

Het kind kotste alles onder en werd door de agenten onder de douche gezet. Voor de zekerheid werd een ambulance opgeroepen. Het ambulancepersoneel vond de situatie zorgelijk en besloot dat het kind mee moest naar het ziekenhuis. Een agent droeg het kind naar beneden en werd daarbij hard in zijn arm gebeten. Gezien de staat van het kind gaan ze er vanuit dat het geen bewuste actie was.