advertentie
maandag 16 november 2020 11:18

Wenneker Cinema stelt programma samen voor mogelijke heropening

Wenneker Cinema heeft voor de periode van donderdag 19 tot en met woensdag 25 november een nieuw programma samengesteld. Hierbij zijn de films Made In Italy, Deux, Barn en La Grande Bellezza te zien. Het filmhuis aan de Vijgensteeg moest, als gevolg van de verscherpte maatregelen, de deuren twee weken sluiten. De verwachting is dat het kabinet dinsdag, in de persconferentie, bekend gaat maken dat die eerder opgelegde zwaardere maatregelen zullen worden opgeheven. In dat geval kan ook Wenneker Cinema vanaf donderdag 19 november de deuren weer openen.

Schiedam - Wenneker Cinema heeft voor de periode van donderdag 19 tot en met woensdag 25 november een nieuw programma samengesteld.

Hierbij zijn de films Made In Italy, Deux, Barn en La Grande Bellezza te zien.

Het filmhuis aan de Vijgensteeg moest, als gevolg van de verscherpte maatregelen, de deuren twee weken sluiten. De verwachting is dat het kabinet dinsdag, in de persconferentie, bekend gaat maken dat die eerder opgelegde zwaardere maatregelen zullen worden opgeheven. In dat geval kan ook Wenneker Cinema vanaf donderdag 19 november de deuren weer openen.