advertentie
maandag 16 november 2020 11:26

GroenLinks houdt online gesprek over nieuwe energie

GroenLinks in Schiedam houdt op donderdag 26 november een tweede versie van een online gesprek met de stad. Op Facebook en YouTube zullen de raadsleden Sandra Mantingh en René Karens op YouTube en Facebook met Schiedammers praten over de Schiedamse energie-ambitie. De vraag hoe je in Schiedam op nieuwe manieren huizen kunt verwarmen en kunt koken en douchen staat hierin centraal. Voor deze avond bereidt de fractie stellingen voor om op te reageren. Vragen en/of opmerkingen kunnen al worden gemaild naar fractie@groenlinksschiedam.nl. Aanmelden is niet nodig.

Schiedam - GroenLinks in Schiedam houdt op donderdag 26 november een tweede versie van een online gesprek met de stad.

Op Facebook en YouTube zullen de raadsleden Sandra Mantingh en René Karens op YouTube en Facebook met Schiedammers praten over de Schiedamse energie-ambitie. De vraag hoe je in Schiedam op nieuwe manieren huizen kunt verwarmen en kunt koken en douchen staat hierin centraal.

Voor deze avond bereidt de fractie stellingen voor om op te reageren. Vragen en/of opmerkingen kunnen al worden gemaild naar fractie@groenlinksschiedam.nl. Aanmelden is niet nodig.