advertentie
maandag 16 november 2020 14:34

Noorwegen trekt zich terug als gastheer voor EK handbal

Noorwegen heeft de organisatie van het EK handbal in december teruggegeven. Het toernooi staat van 3 tot en met 20 december op het programma en zou, behalve in Noorwegen, ook in Denemarken worden georganiseerd. De Noorse handbalbond kan het op basis van de strenge coronaregels van de Noorse autoriteiten niet voor elkaar krijgen om het toernooi te organiseren. De Europese handbalbond gaat nu in overleg met de Deense federatie. Het Nederlandse team, met de Schiedamse Kelly Dulfer in de gelederen, zou zijn poulewedstrijden in het Noorse Trondheim spelen

 

Oslo (Noorwegen) - Noorwegen heeft de organisatie van het EK handbal in december teruggegeven.

Het toernooi staat van 3 tot en met 20 december op het programma en zou, behalve in Noorwegen, ook in Denemarken worden georganiseerd. De Noorse handbalbond kan het op basis van de strenge coronaregels van de Noorse autoriteiten niet voor elkaar krijgen om het toernooi te organiseren.

De Europese handbalbond gaat nu in overleg met de Deense federatie om te zien of het toernooi nu in zijn geheel in Denemarken kan worden gespeeld. Het Nederlandse team, met de Schiedamse Kelly Dulfer in de gelederen, zou zijn poulewedstrijden in het Noorse Trondheim spelen, te beginnen op 4 december tegen Servië.