advertentie
dinsdag 17 november 2020 09:59

Stedelijk Museum opent Fonds SMS op bezoek

Het Stedelijk Museum Schiedam komt met een fonds voor mensen of groepen in Schiedam die weinig te besteden hebben maar wel behoefte hebben aan kunst en cultuur. Het museum komt dan gratis op bezoek. Schiedammers kunnen een beroep doen op het fonds. Per aanvraag mogen minimaal twee en maximaal tien personen meedoen. Een aanvraag doe je door een mail te sturen naar info@stedelijkmuseumschiedam.nl met je naam, geboortedatum, telefoonnummer en in welke Schiedamse wijk je woont. Verder wil het museum weten voor wie je het aanvraagt, voor hoeveel personen en waar je zou willen dat het museum langskomt. 

 

Schiedam - Het Stedelijk Museum Schiedam komt met een fonds voor mensen of groepen in Schiedam die weinig te besteden hebben maar wel behoefte hebben aan kunst en cultuur. Het museum komt dan gratis op bezoek.

“Mede vanwege corona zitten veel Schiedammers in een stressvolle situatie. Wij hopen dat we deze mensen als museum iets positiefs kunnen bieden. Met kunst kun je soms anders tegen dingen aankijken. Samen naar een kunstwerk kijken zorgt voor ruimte in je hoofd en is gewoon heel leuk”, aldus stadsprogrammeur Dorien Theuns.

Schiedammers kunnen zelf of via een bemiddelaar een beroep doen op het fonds. Per aanvraag mogen minimaal twee en maximaal tien personen meedoen. Een aanvraag doe je door een mail te sturen naar info@stedelijkmuseumschiedam.nl met je naam, geboortedatum, telefoonnummer en in welke Schiedamse wijk je woont. Verder wil het museum weten voor wie je het aanvraagt, voor hoeveel personen en waar je zou willen dat het museum langskomt. Mensen die het initiatief willen steunen kunnen een bedrag storten op NL14RABO 0111 5037 28 t.n.v. sms bij jou thuis.