advertentie
dinsdag 24 november 2020 13:11

BiebBouwers worden uitgedaagd om vuurtoren te bouwen

De BiebBouwers Minecraftchallenge van de bibliotheek duikt in december in de wereld van vuurtorens en bekende Nederlanders. De vuurtoren uit het boek Lampje van Annet Schaap is verkocht aan een bekende Nederlander. Alleen is niet bekend wie. Aan de BiebBouwers nu de taak om een bijzondere vuurtoren te bouwen naar de wensen van een BN’er naar keuze. Screenshots of een filmpje van jouw bouwwerk kun je sturen naar BiebBouwers@probiblio.nl. De winnaar krijgt een Minecraft bordspel en het boek Lampje. Meer informatie over de challenge vind je op www.debibliotheekschiedam.nl.

Schiedam - De BiebBouwers Minecraftchallenge van de bibliotheek duikt in december in de wereld van vuurtorens en bekende Nederlanders.

De vuurtoren uit het boek Lampje van Annet Schaap is verkocht aan een bekende Nederlander. Alleen is niet bekend wie. Wel is bekend dat de vuurtoren van Lampje en Augustus wordt gesloopt en opnieuw voor deze BN’er wordt gebouwd.

Aan de BiebBouwers nu de taak om een bijzondere vuurtoren te bouwen naar de wensen van een BN’er naar keuze. Screenshots of een filmpje van jouw bouwwerk kun je sturen naar BiebBouwers@probiblio.nl.

De winnaar krijgt een Minecraft bordspel en het boek Lampje. Meer informatie over de challenge vind je op www.debibliotheekschiedam.nl.