advertentie
donderdag 26 november 2020 11:46

Stedelijk Museum Schiedam laat vier kunstwerken logeren bij Schiedammers

Vier kunstwerken uit de collectie van het Stedelijk Museum Schiedam gaan de komende maanden logeren bij verschillende Schiedammers. Het gaat om werken van Jaap Nanninga, Piet van Stuivenberg, Sarah van der Pols en Jan Maarten Voskuil. Het museum levert elk werk af bij vier mensen die er een week van mogen genieten. Daarna brengen de museummedewerkers de kunst naar het volgende logeeradres. De deelnemers kiezen zelf aan wie ze de Kunstlogé gunnen. Het project met de Kunstlogés loopt tot en met 28 januari 2021.

Schiedam - Vier kunstwerken uit de collectie van het Stedelijk Museum Schiedam gaan de komende maanden logeren bij verschillende Schiedammers.

Het gaat om werken van Jaap Nanninga, Piet van Stuivenberg, Sarah van der Pols en Jan Maarten Voskuil. Het museum levert elk werk af bij vier mensen die er een week van mogen genieten. Daarna brengen de museummedewerkers de kunst naar het volgende logeeradres.

De deelnemers kiezen zelf aan wie ze de Kunstlogé gunnen. Het project met de Kunstlogés loopt tot en met 28 januari 2021.