advertentie
donderdag 03 december 2020 23:29

Politie gaat undercover in Nieuwland en deelt negen boetes uit

De politie heeft donderdagavond eens een andere tactiek toegepast in Nieuwland: in plaats van in uniform gingen de agenten dit keer undercover. De agenten in burger bezochten zogenaamde hotspotlocaties; bekende overlastplekken. Bij Metrostation Parkweg werden vier personen op de bon geslingerd. In de Parkflat werd in het trappenhuis vijf maal proces-verbaal opgemaakt. De personen die een boete kregen probeerden volgens de agenten tevergeefs om nog te ontkomen. 'Alle negen verbalen werden uitgedeeld voor het 'onnodig ophouden'. 

Schiedam - De politie heeft donderdagavond eens een andere tactiek toegepast in Nieuwland: in plaats van in uniform gingen de agenten dit keer undercover.

De agenten in burger bezochten zogenaamde hotspotlocaties; bekende overlastplekken. Bij Metrostation Parkweg werden vier personen op de bon geslingerd. In de Parkflat werd in het trappenhuis vijf maal proces-verbaal opgemaakt. De personen die een boete kregen probeerden volgens de agenten tevergeefs om nog te ontkomen. 'Alle negen verbalen werden uitgedeeld voor het 'onnodig ophouden'.