advertentie
zaterdag 05 december 2020 00:03

Maar liefst 17 bekeuringen bij actie van Politie en Handhaving tegen jeugdoverlast in Noord

Wijktoezichthouder Herman Kriek meldt dat er vrijdagavond door de politie en de gemeentelijke handhavers een gezamenlijke actie is gehouden tegen jeugdoverlast in Noord. Het is al weken onrustig in Noord en worden vernielingen aangericht met zwaar illegaal vuurwerk. Vorige week zaterdag werd er politie te paard ingezet. De week ervoor hadden de politie en Handhaving ook al een gezamenlijk actie gehouden in de Woudhoek. Daarbij werden 13 boetes uitgeschreven en er werd een grote voorraad vuurwerk in beslag genomen

Schiedam - Wijktoezichthouder Herman Kriek meldt dat er vrijdagavond door de politie en de gemeentelijke handhavers een gezamenlijke actie is gehouden tegen jeugdoverlast in Noord.

Het is al weken onrustig in Noord en worden vernielingen aangericht met zwaar illegaal vuurwerk. Vorige week zaterdag werd er politie te paard ingezet.

De week ervoor hadden de politie en Handhaving ook al een gezamenlijk actie gehouden in de Woudhoek. Daarbij werden 13 boetes uitgeschreven en er werd een grote voorraad vuurwerk in beslag genomen. Er werd onder andere het opblazen van 'de derde prullenbak in twee weken tijd in Park Spaland gemeld: 'Levensgevaarlijk man met hondje aan de andere kant van speeltuin moest wegduiken voor een stuk metaal'.

De politie meld over de actie van vrijdagavond: 'Ondanks eerdere acties toch weer overlast geconstateerd en in totaal 17 verbalen in verband met de overlast geschreven'.