advertentie
zondag 06 december 2020 10:31

Politie haalt ongenode gast uit auto

De politie moest er donderdagavond aan te pas komen om een ongenode gast uit een auto te halen. Wijkagent Sno ette het verhaal op Instagram. 'Donderdag aan het begin van de avond  werden we aangesproken door een vrouw die met haar auto stilstond bij de kruising van het Plein '40-'45.' schrijft Sno. Er was een kat bij haar in de auto gesprongen en die wilde er niet meer uit. De politie heeft de kat 'aangehouden' en een stuk verder 'waar het veilig was, ver weg van de drukke kruising' weer vrij gelaten

Schiedam - De politie moest er donderdagavond aan te pas komen om een ongenode gast uit een auto te halen. Wijkagent Sno ette het verhaal op Instagram.

'Donderdag aan het begin van de avond  werden we aangesproken door een vrouw die met haar auto stilstond bij de kruising van het Plein '40-'45.' schrijft Sno. 

Er was een kat bij haar in de auto gesprongen en die wilde er niet meer uit. De politie heeft de kat 'aangehouden' en een stuk verder 'waar het veilig was, ver weg van de drukke kruising' weer vrij gelaten.