advertentie
maandag 07 december 2020 19:11

Groot materieel ingezet om de Schiedamse kerstboom te plaatsen

Er werd maandagochtend weer groot materiaal ingezet om de traditionele Schiedamse kerstboom te plaatsen op de Grote Markt. Her en der in de stad komen nog meer bomen te staan en ook zijn verschillende gebouwen en bruggen mooi verlicht. Ook ín de Havenkerk komt een grote boom te staan. Daar wordt Kaarsjesavond dit jaar online gevierd. In de kerk is van 17 tot en met 24 december een echte kerststudio.

Er werd maandagochtend weer groot materiaal ingezet om de traditionele Schiedamse kerstboom te plaatsen op de Grote Markt. Her en der in de stad komen nog meer bomen te staan en ook zijn verschillende gebouwen en bruggen mooi verlicht.

Ook ín de Havenkerk komt een grote boom te staan. Daar wordt Kaarsjesavond dit jaar online gevierd. In de kerk is van 17 tot en met 24 december een echte kerststudio.

De studio vormt de basis van de activiteiten die gaan plaatsvinden onder de noemer Kerst aan de Schie-online.

Op 17 december ontsteekt burgemeester Lamers vanuit de studio niet alleen de kaarsjes van de acht meter hoge kerstboom in de kerk, maar ook alle andere lichtjes in de stad. Via SCHIE TV en schie.nu is de happening tussen 19.00 uur en 20.00 uur te volgen.

Media