advertentie
dinsdag 08 december 2020 13:20

Schiedamse scoutinggroepen organiseren pubquiz voor kinderen

De Schiedamse Scoutinggroepen organiseren in de kerstvakantie een pubquiz met aparte rondes per leeftijdsgroep. Op de website uitdagendequiz.nl, die door de vier scoutinggroepen in het leven is geroepen, komt een live stream met vragen. Je vooraf opgeven is niet nodig maar als je wil meedingen voor een leuk prijsje is inschrijven wel handig. Dit kan tot zondag 20 december. De pubquiz is op dinsdag 22 december. Voor de jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar begint de quiz om 14.00 uur. Voor de jongens en meisjes van 11 tot 15 jaar begint de quiz om 16.00 uur.

Schiedam - De Schiedamse Scoutinggroepen organiseren in de kerstvakantie een pubquiz met aparte rondes per leeftijdsgroep.

Op de website uitdagendequiz.nl, die door de vier scoutinggroepen in het leven is geroepen, komt een live stream met vragen. Je vooraf opgeven is niet nodig maar als je wil meedingen voor een leuk prijsje is inschrijven wel handig. Dit kan tot zondag 20 december.

De pubquiz is op dinsdag 22 december. Voor de jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar begint de quiz om 14.00 uur. Voor de jongens en meisjes van 11 tot 15 jaar begint de quiz om 16.00 uur.