advertentie
dinsdag 08 december 2020 00:58

Worden de coronamaatregelen wat versoepeld met de kerst? Vanavond om 19:00 live op SCHIE TV het antwoord

Vanavond om 19:00 uur geven premier Rutte en minister Hugo de Jonge weer een coronapersconferentie. De meest prangende vraag: worden de coronamaatregelen wat versoepeld met de kerst? SCHIE TV zendt de persconferentie live uit. De landelijke cijfers laten de afgelopen week een, volgens het RIVM 'zorgwekkende stijging' zien. Veel versoepelingen zullen er dus niet worden aangekondigd. Mogelijk mogen er met de kerstdagen wel wat meer mensen op visite komen. Het is niet erg waarschijnlijk dat de horeca weer open zou mogen. 

Vanavond om 19:00 uur geven premier Rutte en minister Hugo de Jonge weer een coronapersconferentie. De meest prangende vraag: worden de coronamaatregelen wat versoepeld met de kerst? SCHIE TV zendt de persconferentie live uit.

De landelijke cijfers laten de afgelopen week een, volgens het RIVM 'zorgwekkende stijging' zien. Veel versoepelingen zullen er dus niet worden aangekondigd. Mogelijk mogen er met de kerstdagen wel wat meer mensen op visite komen. Het is niet erg waarschijnlijk dat de horeca weer open zou mogen. Alhoewel er in een notitie van het Ministerie van Economische zaken staat dat het openstellen van de horeca zal leiden tot minder besmettingen. Dat komt omdat het in de horeca, met alle genomen maatregelen, veiliger is om mensen te ontmoeten dan thuis.   

Om 19:30 uur schakelen we bij SCHIE over naar de digitale commissie vergadering. Op de agenda staan onder andere: Integraal Huisvestingsplan Onderwijs Schiedam 2021-2036, handhaving Participatiewet en verordening beschikkingstermijn schuldhulpverlening.