advertentie
woensdag 09 december 2020 09:55

Wethouder Fahid Minhas: 'Ik gun het oogsten van de resultaten van mijn werk aan mijn opvolger'

Wethouder Fahis Minhas van de VVD is nu nog wethouder in Schiedam maar gaat mogelijk een stap doen naar de landelijke politiek in Den Haag. Hij staat nu op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamer op een verkiesbare plek. Als hij in de Tweede Kamer plaats gaat nemen, is hij drie jaar wethouder geweest in Schiedam. Minhas: 'Ik gun het oogsten van de resultaten van mijn werk van de afgelopen drie jaar aan mijn opvolger'.

Wethouder Fahis Minhas van de VVD is nu nog wethouder in Schiedam maar gaat mogelijk een stap doen naar de landelijke politiek in Den Haag. Hij staat nu op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamer op een verkiesbare plek.

Als hij in de Tweede Kamer plaats gaat nemen, is hij drie jaar wethouder geweest in Schiedam. Bij het aanvaarden van het wethouderschap teken je voor vier jaar. Volgens Minhas staat het vierde jaar als wethouder echter vooral in het teken van het oogsten van wat je in de drie eerste jaren bereikt hebt. Minhas: 'Ik gun het oogsten van de resultaten van mijn werk van de afgelopen drie jaar aan mijn opvolger'.

 

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media