advertentie
woensdag 09 december 2020 12:00

Benoeming Houtkamp als tijdelijke wethouder vindt op aangepaste manier plaats

De benoeming van Marcel Houtkamp als tijdelijke wethouder gaat op een aangepaste manier plaatsvinden. Dit komt omdat de Schiedamse gemeenteraad nog altijd digitaal vergadert. De fractie van D66 droeg op woensdag 2 december Marcel Houtkamp voor als tijdelijke vervanger van de wegens ziekte afwezige wethouder Marcel Bregman. Voorafgaand aan deze tijdelijke benoeming vindt op 10 december een hoorzitting plaats waarbij door een commissie de benoembaarheid van de kandidaat-wethouder wordt gecontroleerd. Deze hoorzitting, waarbij Houtkamp vragen beantwoordt van de commissie, is vanaf 19.30 uur live te volgen via schiedam.notubiz.nl. De benoeming van de tijdelijke wethouder staat gepland voor de raadsvergadering van 15 december.

Schiedam - De benoeming van Marcel Houtkamp als tijdelijke wethouder gaat op een aangepaste manier plaatsvinden.

Dit komt omdat de Schiedamse gemeenteraad nog altijd digitaal vergadert. De fractie van D66 droeg op woensdag 2 december Marcel Houtkamp voor als tijdelijke vervanger van de wegens ziekte afwezige wethouder Marcel Bregman.

Voorafgaand aan deze tijdelijke benoeming vindt op donderdag 10 december een hoorzitting plaats waarbij door een commissie de benoembaarheid van de kandidaat-wethouder wordt gecontroleerd. Deze hoorzitting, waarbij Houtkamp vragen beantwoordt van de commissie, is vanaf 19.30 uur live te volgen via schiedam.notubiz.nl.

De benoeming van de tijdelijke wethouder staat gepland voor de raadsvergadering van dinsdag 15 december.