advertentie
woensdag 09 december 2020 14:16

Corona in Schiedam: vandaag drie sterfgevallen, drie ziekenhuisopnames en 22 nieuwe besmettingen gemeld

Het RIVM meldt woensdag 22 nieuwe bevestigde besmettingen onder de Schiedammers, evenveel als gisteren. Drie Schiedammer zijn officieel als gevolg van een besmetting met het coronavirus in de afgelopen 24 uur als overleden gemeld. Drie Schiedammers waren er zo slecht aan toe dat ze in het ziekenhuis moesten worden opgenomen. De afgelopen dagen werden er in Schiedam respectievelijk 22, 36, 60, 21, 22 en 45 nieuwe coronabesmettingen gemeld. De vandaag gemelde officiële totalen voor Schiedam tot nu toe: 4.335 positieve tests, 139 Schiedammers zijn in het ziekenhuis opgenomen (geweest) en 43 stadsgenoten zijn overleden aan de gevolgen van een coronabesmetting. De werkelijke cijfers van het aantal besmettingen en sterfgevallen liggen naar alle waarschijnlijkheid veel hoger. 

Het RIVM meldt woensdag 22 nieuwe bevestigde besmettingen onder de Schiedammers, evenveel als gisteren. Drie Schiedammer zijn officieel als gevolg van een besmetting met het coronavirus in de afgelopen 24 uur als overleden gemeld. Drie Schiedammers waren er zo slecht aan toe dat ze in het ziekenhuis moesten worden opgenomen.

De afgelopen dagen werden er in Schiedam respectievelijk 22, 36, 60, 21, 22 en 45 nieuwe coronabesmettingen gemeld.

De vandaag gemelde officiële totalen voor Schiedam tot nu toe: 4.335 positieve tests, 139 Schiedammers zijn in het ziekenhuis opgenomen (geweest) en 43 stadsgenoten zijn overleden aan de gevolgen van een coronabesmetting. De werkelijke cijfers van het aantal besmettingen en sterfgevallen liggen naar alle waarschijnlijkheid veel hoger.