advertentie
zaterdag 12 december 2020 19:55

Verkeerslicht op half zeven na aanrijding, verdachte aangehouden

Een verkeerslicht annex lantaarnpaal op de Rotterdamsedijk/Boerhaavelaan staat op half zeven na een aanrijding. Wijktoezichthouder Herman Kriek plaatste de foto ervan op Twitter. Het kenteken van de veroorzaker van de schade is bekend. De politie heeft al een verdachte aangehouden. Als je schade maakt aan andermans eigendom, zoals in dit geval een verkeerslicht van de gemeente, dan ben je verplicht om dat meteen te melden. Rij je door zonder het te melden dan bega je een misdrijf. 'Monteurs komen de schade weer repareren of in ieder geval de boel veiligstellen' twittert Herman.

Schiedam - Een verkeerslicht annex lantaarnpaal op de Rotterdamsedijk/Boerhaavelaan staat op half zeven na een aanrijding.

Wijktoezichthouder Herman Kriek plaatste de foto ervan op Twitter.

Het kenteken van de veroorzaker van de schade is bekend. De politie heeft al een verdachte aangehouden. Als je schade maakt aan andermans eigendom, zoals in dit geval een verkeerslicht van de gemeente, dan ben je verplicht om dat meteen te melden. Rij je door zonder het te melden dan bega je een misdrijf. 

'Monteurs komen de schade weer repareren of in ieder geval de boel veiligstellen' twittert Herman.