advertentie
zaterdag 12 december 2020 20:03

Man bedreigt caissière Wibra Schiedamseweg met mes

Vandaag rond 15.40 uur kwam een onbekende man de Wibra aan de Schiedamseweg in Rotterdam binnen en bedreigde de caissière met een mes. Hij ging er met een onbekend geldbedrag lopend vandoor. De politie zoekt getuigen. De caissière bleef ongedeerd, maar is volgens de politie wel flink geschrokken. Tijdens de overval waren er geen klanten in de zaak, maar toen de dader binnenkwam verlieten twee getinte tienermeiden net de winkel. De politie komt graag met hen in contact; ze kunnen belangrijke getuigen zijn.
De dader was 1.80m, droeg een zwarte lange jas met capuchon, grijze broek zwarte schoenen met witte zolen en hij had een laptoptas bij zich.


Rotterdam - Vandaag rond 15.40 uur kwam een onbekende man de Wibra aan de Schiedamseweg in Rotterdam binnen en bedreigde de caissière met een mes. Hij ging er met een onbekend geldbedrag lopend vandoor. De politie zoekt getuigen.

De caissière bleef ongedeerd, maar is volgens de politie wel flink geschrokken. Tijdens de overval waren er geen klanten in de zaak, maar toen de dader binnenkwam verlieten twee getinte tienermeiden net de winkel. De politie komt graag met hen in contact; ze kunnen belangrijke getuigen zijn.

De dader was 1.80m, droeg een zwarte lange jas met capuchon, grijze broek zwarte schoenen met witte zolen en hij had een laptoptas bij zich.

Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via M op 0800-7000.