advertentie
zondag 13 december 2020 11:38

Rode Molenprijs van SP uitgesteld

Traditioneel reikt de SP tijdens haar nieuwjaarsreceptie de Rooie Molenprijs uit. Dat zou begin 2021 voor de tiende keer gebeuren. 'Echter een bijeenkomst tijdens deze coronacrisis onverstandig. Daarom stellen we de uitreiking van de Rooie Molenprijs uit tot een later tijdstip in 2021' laat de SP weten. De Rode Molenprijs is bedoeld om personen of instellingen die zich voor Schiedam en haar inwoners verdienstelijk hebben gemaakt in het zonnetje te zetten.Vorig jaar won De Buurtvrouw, in 2018 ging stadstheatergezelschap De Stokerij er met de prijs vandoor en in 2017 de Buren van Oost. Schiedammers kunnen wel al mensen of organisaties voordragen voor de Rooie Prijs 2021.

Schiedam - Traditioneel reikt de SP tijdens haar nieuwjaarsreceptie de Rooie Molenprijs uit. Dat zou begin 2021 voor de tiende keer gebeuren. 'Echter een bijeenkomst tijdens deze coronacrisis onverstandig. Daarom stellen we de uitreiking van de Rooie Molenprijs uit tot een later tijdstip in 2021' laat de SP weten.

De Rode Molenprijs is bedoeld om personen of instellingen die zich voor Schiedam en haar inwoners verdienstelijk hebben gemaakt in het zonnetje te zetten.Vorig jaar won De Buurtvrouw, in 2018 ging stadstheatergezelschap De Stokerij er met de prijs vandoor en in 2017 de Buren van Oost.

Schiedammers kunnen wel al mensen of organisaties voordragen voor de Rooie Prijs 2021.