advertentie
maandag 14 december 2020 13:43

Checkpoint M40 voor jongeren in Schiedam

Maandag 14 december is Checkpoint M40 van start gegaan. Dit is een online informatiepunt voor jongeren van 16 tot 21 jaar, door jongeren in Schiedam. Het project is bedacht door Christiline Monteiro en Danielle Merkenij. Zij willen de jongeren helpen door mee te denken en informatie te delen om ze verder te helpen. De bedoeling is dat jongeren op een wekelijks moment terecht kunnen in het gebouw aan de De Meesterstraat 40. Vanwege de coronamaatregelen is dit nu nog niet mogelijk. Wel kunnen jongeren terecht op de website checkpointm40.nl.   

Schiedam - Maandag 14 december is Checkpoint M40 van start gegaan.

Dit is een online informatiepunt voor jongeren van 16 tot 21 jaar, door jongeren in Schiedam. Het doel is om jongeren in Schiedam te informeren over allerlei zaken, zoals financiën, administratie, wonen en opleiding.

Het project is bedacht door Christiline Monteiro en Danielle Merkenij. Via Instagram zagen zij berichten langskomen van jongeren die zich eenzaam voelen of in de problemen komen.

Zij willen de jongeren helpen door mee te denken en informatie te delen om ze verder te helpen. De bedoeling is dat jongeren op een wekelijks moment terecht kunnen in het gebouw aan de De Meesterstraat 40.

Vanwege de coronamaatregelen is dit nu nog niet mogelijk. Wel kunnen jongeren nu terecht op de website checkpointm40.nl.