advertentie
donderdag 17 december 2020 13:05

Officieel startsein voor warmtenet in Groenoord door ondertekening contracten

Met het tekenen van de contracten tussen de gemeente Schiedam, Woonplus en Eneco is donderdag het officiële startsein gegeven voor de aanleg van een warmtenet in Groenoord. Hiermee starten in 2021 de verdere voorbereiding van de bouw van het benodigde warmtestation en de aanleg van het warmtenet. De uitvoering gaat ongeveer 10 jaar duren. Er wordt zo’n 120 miljoen euro in de wijk geïnvesteerd in de vorm van de nieuwe energie-infrastructuur en woningverbetering. Alle bewoners hebben de keuze om wel of niet over te stappen op het warmtenet.

Schiedam - Met het tekenen van de contracten tussen de gemeente Schiedam, Woonplus en Eneco is donderdag het officiële startsein gegeven voor de aanleg van een warmtenet in Groenoord.

Hiermee starten in 2021 de verdere voorbereiding van de bouw van het benodigde warmtestation en de aanleg van het warmtenet. De uitvoering gaat ongeveer 10 jaar duren.

Er wordt zo’n 120 miljoen euro in de wijk geïnvesteerd in de vorm van de nieuwe energie-infrastructuur en woningverbetering. Alle bewoners hebben de keuze om wel of niet over te stappen op het warmtenet.