advertentie
donderdag 17 december 2020 20:26

Kaarsjesavond 2020

Vanuit de Havenkerk: Kaarsjesavond 2020. Op Kaarsjesavond ontsteekt burgemeester Lamers daar vanuit de studio op 17 december niet alleen de kaarsjes in de acht meter hoge kerstboom, maar ook alle andere lichtjes in de stad. Dat doet hij op een hele mooie manier die nog nooit eerder in Schiedam is vertoond' belooft de organisatie.

Vanuit de Havenkerk: Kaarsjesavond 2020

Op Kaarsjesavond ontsteekt burgemeester Lamers daar vanuit de studio op 17 december niet alleen de kaarsjes in de acht meter hoge kerstboom, maar ook alle andere lichtjes in de stad. Dat doet hij op een hele mooie manier die nog nooit eerder in Schiedam is vertoond' belooft de organisatie.

Ondanks het moeilijke jaar 2020 vertellen de vele gasten wat zij onverwacht aan positiefs hebben ondervonden. Vanzelfsprekend heeft muziek een belangrijke plek met o.a. Rens de Ron achter de piano en ‘de Schiedamse Frank Sinatra’. Ook Stadsdichter Yvette Neuschwanger is van de partij. Catrien Schreuder van het Stedelijk Museum Schiedam laat zien wat het effect is van de projecties van kerstfoto’s op tal van gebouwen in de stad.

De enorme kerstboom in de Havenkerk wordt opgetuigd met de papieren kerstballen waarop elke Schiedammer een bijzonder verhaal of herinnering mag schrijven of knutselen. De kerstballen zijn via het Nieuwe Stadsblad verspreid, of kunnen via de website www.kerstaandeschie.nl worden gedownload en geprint. Deze papieren kerstballen kan iedereen bij tal van supermarkten en het i-PUNT in de WAAG inleveren.

 

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media