advertentie
vrijdag 18 december 2020 11:11

Kerstvieringen in Grote of St. Janskerk dit jaar zonder publiek

De kerstvieringen in de Grote of St. Janskerk zijn dit jaar zonder publiek. De drie kerstdiensten (de Kinderkerstnacht en de Kerstnachtdienst op donderdag 24 december en de Kerstdienst op vrijdag 25 december) zijn via een livestream te volgen. In de Kinderkerstnacht, die om 19.00 uur begint, wordt de kindermusical Het Beste Nieuws uitgezonden. De Kerstnachtdienst is om 22.00 uur via de livestream te volgen. De viering op Eerste Kerstdag begint om 10.00 uur. Een zanggroep onder leiding van Arjen Leistra verzorgt de muzikale begeleiding. De livestream uitzendingen zijn te volgen via pkngrotekerkschiedam.nl.

Schiedam - De kerstvieringen in de Grote of St. Janskerk zijn dit jaar zonder publiek.

De drie kerstdiensten (de Kinderkerstnacht en de Kerstnachtdienst op donderdag 24 december en de Kerstdienst op vrijdag 25 december) zijn via een livestream te volgen.

In de Kinderkerstnacht, die om 19.00 uur begint, wordt de kindermusical Het Beste Nieuws uitgezonden.

De Kerstnachtdienst is om 22.00 uur via de livestream te volgen. Ds. Willem van der Vegt gaat hier voor. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Vocalis St. Jan onder leiding van Arjen Leistra. In de viering op Eerste Kerstdag, die om 10.00 uur begint, zal ds. Renske Oldenhoorn voorgaan. Een zanggroep onder leiding van Arjen Leistra verzorgt de muzikale begeleiding.

De livestream uitzendingen zijn te volgen via pkngrotekerkschiedam.nl.