advertentie
vrijdag 18 december 2020 15:42

Etalage-tentoonstelling over discriminatie

De gemeente organiseert tot 15 januari een etalage-tentoonstelling over discriminatie in het pand van de voormalige pizzeria aan de Broersvest 116. Acht personages vertellen via deze tentoonstelling over wat hen is overkomen. Het gaat daarbij om fictieve personen maar wel met zaken die uit de praktijk komen. De tentoonstelling vraagt ook aandacht voor het discriminatiemeldpunt van RADAR. Hier kunnen Schiedammers die discriminatie ervaren terecht voor advies en ondersteuning. De verhalen met uitleg zijn ook te vinden op www.radar.nl/quiz.

Schiedam - De gemeente organiseert tot 15 januari een etalage-tentoonstelling over discriminatie in het pand van de voormalige pizzeria aan de Broersvest 116.

Acht personages vertellen via deze tentoonstelling over wat hen is overkomen. Het gaat daarbij om fictieve personen maar wel met zaken die uit de praktijk komen.

De tentoonstelling vraagt ook aandacht voor het discriminatiemeldpunt van RADAR. Hier kunnen Schiedammers die discriminatie ervaren terecht voor advies en ondersteuning.

De verhalen met uitleg zijn ook te vinden op www.radar.nl/quiz.