advertentie
vrijdag 18 december 2020 15:51

Veel pakketpunten gaan alsnog dicht

Honderden winkels met een zogenaamd pakketpunt gaan de komende dagen alsnog dicht. De NOS meldt dat zowel Primera als Audax, eigenaar van Bruna, AKO en The Read Shop, het merendeel van de winkels gaat sluiten. Tijdens de lockdown mogen in de winkels alleen pakketten worden afgehaald. Een kraslot of tijdschrift mag niet in die winkel gekocht worden maar wel bij de supermarkt verderop. "Dat leidt tot vervelende situaties in de winkels", laat een woordvoerder van Audax weten aan de NOS. "Het is niet aan mensen uit te leggen dat ze wel postzegels mogen kopen, maar geen ansichtkaart.

Honderden winkels met een zogenaamd pakketpunt gaan de komende dagen alsnog dicht. De NOS meldt dat zowel Primera als Audax, eigenaar van Bruna, AKO en The Read Shop, het merendeel van de winkels gaat sluiten.

Tijdens de lockdown mogen in de winkels alleen pakketten worden afgehaald. Een kraslot of tijdschrift mag niet in die winkel gekocht worden maar wel bij de supermarkt verderop.

"Dat leidt tot vervelende situaties in de winkels", laat een woordvoerder van Audax weten aan de NOS. "Het is niet aan mensen uit te leggen dat ze wel postzegels mogen kopen, maar geen ansichtkaart. Dat leidt tot onbegrip. Daarnaast is het economisch ook niet aantrekkelijk zo om open te blijven."