advertentie
vrijdag 18 december 2020 22:38

Politiemacht doorzoekt woonwijk Vlaardingen na afsteken vuurwerk, de knallen waren in Schiedam te horen

Politiemacht doorzoekt woonwijk Vlaardingen na afsteken vuurwerk, de knallen waren in Schiedam te horen Foto: Flashphoto.nl

Vrijdagavond werd er in de wijk achter de van Hogendorplaan in Vlaardingen enorm veel zwaar vuurwerk afgestoken waarop de politie ter plaatse ging. Meer dan 15 politie-eenheden, zowel opvallende als onopvallende wagens, doorzochten de wijk. De enorme knallen waren ook in Schiedam te horen. Op diverse locaties werden jongeren aangesproken en gefouilleerd of ze vuurwerk bij zich hadden. Voor zover bekend zijn er geen aanhoudingen verricht.

Vlaardingen - Vrijdagavond werd er in de wijk achter de van Hogendorplaan in Vlaardingen enorm veel zwaar vuurwerk afgestoken waarop de politie ter plaatse ging. Meer dan 15 politie-eenheden, zowel opvallende als onopvallende wagens, doorzochten de wijk. De enorme knallen waren ook in Schiedam te horen.

Op diverse locaties werden jongeren aangesproken en gefouilleerd of ze vuurwerk bij zich hadden. Voor zover bekend zijn er geen aanhoudingen verricht.