advertentie
vrijdag 18 december 2020 23:00

Politie en handhaving opnieuw in actie in Schiedam Noord

De ambtenaren van Toezicht en Handhaving zijn samen met de politie Schiedam vrijdagavond opnieuw in actie gekomen in Schiedam Noord. Elk weekend is het raak met overlast door vuurwerk en hangjongeren. Ook vanavond werd er op social media weer geklaagd. Nu kwamen in ieder geval een aantal van de knallen die vanavond in Schiedam Noord gehoord werden uit Vlaardingen. In de wijken Woudhoek, Spaland en Sveaparken werden wel waarschuwingen en verbalen uitgeschreven voor onder andere 'onnodig ophouden', overtreden corona-regels en rijden zonder verlichting.

Schiedam - De ambtenaren van Toezicht en Handhaving zijn samen met de politie Schiedam vrijdagavond opnieuw in actie gekomen in Schiedam Noord.

Elk weekend is het raak met overlast door vuurwerk en hangjongeren. Ook vanavond werd er op social media weer geklaagd. Nu kwamen in ieder geval een aantal van de knallen die vanavond in Schiedam Noord gehoord werden uit Vlaardingen. 

In de wijken Woudhoek, Spaland en Sveaparken werden wel waarschuwingen en verbalen uitgeschreven voor onder andere 'onnodig ophouden', overtreden corona-regels en rijden zonder verlichting.