advertentie
zaterdag 19 december 2020 17:21

Twee Schiedamse DENK-raadsleden op de lijst voor de Tweede Kamerverkiezingen

Twee Schiedamse raadsleden van DENK staan op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamer voor die partij. Niet zo gek want Schiedam is de grootste afdeling van DENK. De fractievoorzitter van de landelijke DENK, Tunahan Kuzu, is voormalig leerling van het Stedelijk Gymnasium Schiedam. Fractievoorzitter van DENK Schiedam, Doğukan Ergin en gemeenteraadslid Gürcü Polat-Işıktaş staan nu op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamer. Gürcü Polat-Işıktaş staat op nummer 10 op de kandidatenlijst en voelt zich, zo schrijft DENK 'enorm vereerd'. Doğukan Ergin, de Schiedamse fractievoorzitter staat op nummer 12.

Schiedam – Twee Schiedamse raadsleden van DENK staan op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamer voor die partij. Niet zo gek want Schiedam is de grootste afdeling van DENK.

De fractievoorzitter van de landelijke DENK, Tunahan Kuzu, is voormalig leerling van het Stedelijk Gymnasium Schiedam. Fractievoorzitter van DENK Schiedam, Doğukan Ergin en gemeenteraadslid Gürcü Polat-Işıktaş staan nu op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamer. 
Gürcü Polat-Işıktaş staat op nummer 10 op de kandidatenlijst en voelt zich, zo schrijft DENK 'enorm vereerd'. Doğukan Ergin, de Schiedamse fractievoorzitter staat op nummer 12.

De kans is niet zo heel groot dat beide gemeenteraadsleden de Schiedamse raad gaan verlaten: DENK staat in de peilingen op dit moment op één à twee zetels.