advertentie
zaterdag 19 december 2020 22:45

Dickens Schiedam komt met online kerstshow

Anette, Marijn & Jenneke van Stichting Triple C,  de organisatie achter het Dickens Festijn van vorig jaar, wilden niet kijken naar wat niet kan, maar naar wat wel kan tijdens  de harde lockdown waarin we zitten. 'Stichting Triple C heeft het Dickens verhaal “Scrooge” met betrokken Schiedammers en enthousiaste vrijwilligers in het historische Schiedam opgenomen. Ook is er een terugblik op 2019, mooie beelden uit Schiedam 2020 en zal er gezellige muziek te horen zijn.'

Schiedam - Anette, Marijn & Jenneke van Stichting Triple C,  de organisatie achter het Dickens Festijn van vorig jaar, wilden niet kijken naar wat niet kan, maar naar wat wel kan tijdens  de harde lockdown waarin we zitten.  

'Stichting Triple C heeft het Dickens verhaal “Scrooge” met betrokken Schiedammers en enthousiaste vrijwilligers in het historische Schiedam opgenomen. Ook is er een terugblik op 2019, mooie beelden uit Schiedam 2020 en zal er gezellige muziek te horen zijn. Tijdens ons brei-en haakproject zijn er vele schitterende omslagdoeken, mutsen en sjaals gemaakt door o.a. bewoners van Frankeland, De Moutery, diverse seniorenclubs en door mensen die via facebook de oproep hebben gezien. Een aantal prachtige creaties zal worden gedragen door de acteurs.

We denken dat deze online kerstspecial een leuke opsteker kan zijn voor alle Schiedammers, jong en oud. Zo is het toch mogelijk om de Dickenssfeer in ons eigen Schiedam te beleven door een gezellige en gevarieerde Dickens uitzending welke geheel corona proef is!' aldus Triple C.

De kerstspecial is vanaf donderdag 24 december -18:00 uur (kerstavond) te zien via de website www.StichtingTripleC.nl