advertentie
zondag 20 december 2020 22:22

Drie verdachten in Schiedam opgepakt voor gooien van telefoons en oplader over muur van jeugdgevangenis

Drie verdachten in Schiedam opgepakt voor gooien van telefoons en oplader over muur van jeugdgevangenis Foto: Instagram/Wijkagent Peter

Drie verdachten zijn zondagmiddag aangehouden, nadat zij probeerden om verboden spullen bij jeugdgevangenis De Hartelborgt in Spijkenisse naar binnen te krijgen. Het ging om telefoons en een oplader. Rond 15:00 uur kreeg de politie de melding dat er een pakketje over de muur was gegooid. Daarna werd de omgeving rond de jeugdgevangenis afgezet. De auto van de verdachten werd even later gezien op de A15. Bij de afrit Schiedam zetten agenten de wagen stil en werd het drietal aangehouden. Onder hen was een minderjarige. Ze zitten vast. De auto is in beslag genomen.

Schiedam - Drie verdachten zijn zondagmiddag aangehouden, nadat zij probeerden om verboden spullen bij jeugdgevangenis De Hartelborgt in Spijkenisse naar binnen te krijgen. Het ging om telefoons en een oplader.

Rond 15:00 uur kreeg de politie de melding dat er een pakketje over de muur was gegooid. Daarna werd de omgeving rond de jeugdgevangenis afgezet. De auto van de verdachten werd even later gezien op de A15. 

Bij de afrit Schiedam zetten agenten de wagen stil en werd het drietal aangehouden. Onder hen was een minderjarige. Ze zitten vast. De auto is in beslag genomen.