advertentie
dinsdag 22 december 2020 19:58

Aboutaleb legt tijdelijk taken neer vanwege operatie, Lamers neemt voorzitterschap Veiligheidsregio over

Aboutaleb legt tijdelijk taken neer vanwege operatie, Lamers neemt voorzitterschap Veiligheidsregio over Burgemeester Lamers

De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb legt tijdelijk zijn werkzaamheden neer vanwege ziekte. De Schiedamse burgemeester Cor Lamers is zijn plaatsvervanger als voorzitter van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. Dinsdag is burgemeester Aboutaleb geopereerd in het Erasmus Medisch Centrum vanwege een aandoening aan zijn schildklier, hij lat weten zich naar omstandigheden goed te voelen.

De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb legt tijdelijk zijn werkzaamheden neer vanwege ziekte. De Schiedamse burgemeester Cor Lamers is zijn plaatsvervanger als voorzitter van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond.

Dinsdag is burgemeester Aboutaleb geopereerd in het Erasmus Medisch Centrum vanwege een aandoening aan zijn schildklier, hij lat weten zich naar omstandigheden goed te voelen.

De verwachting is dat de burgemeester half januari weer aan het werk gaat. "Maakt u zich om mij geen zorgen, maar geniet van de feestdagen. Ik wens u een fijne kerst en een gezellige jaarwisseling toe, ik zie u graag gezond en wel in het nieuwe jaar", laat burgemeester Aboutaleb weten via een bericht aan alle Rotterdammers.

De burgemeester moest eerder dit jaar al een tijd vanuit huis werken nadat hij besmet was geraakt met het coronavirus. Daarvan leek hij goed hersteld te zijn. Ook toen was Lamers tijdelijk voorzitter van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond.