advertentie
woensdag 23 december 2020 12:08

Schiedammer Rimmert Atsma overleden aan corona

Schiedammer Rimmert Atsma overleden aan corona Foto: Twitter/Barry Atsma

De in een woongroep in Schiedam woonachtige Rimmert Atsma, de oudere broer van acteur Barry Atsma, is overleden aan de gevolgen van een coronabesmetting. Dat heeft Barry Atsma vandaag bekend gemaakt. 'Onze lieve Rimmert, mijn grote, bijzondere broer, is tot ons grote verdriet begin deze maand op 53-jarige leeftijd overleden. Zijn gezondheid ging al een tijd achteruit en uiteindelijk werd corona hem te veel. Afscheid moeten nemen van Rimmert is intens droevig, maar we koesteren de herinneringen aan zo veel mooie momenten met hem; zijn geweldige dans-moves, zijn liefdevolle handkusjes, zijn hilarische vertolkingen van Eucalypta en James Bond, zijn fanatieke luchtdrum-solo’s en zijn heerlijke knuffels.

Schiedam - De in een woongroep in Schiedam woonachtige Rimmert Atsma, de oudere broer van acteur Barry Atsma, is overleden aan de gevolgen van een coronabesmetting. Dat heeft Barry Atsma vandaag bekend gemaakt. 

'Onze lieve Rimmert, mijn grote, bijzondere broer, is tot ons grote verdriet begin deze maand op 53-jarige leeftijd overleden. Zijn gezondheid ging al een tijd achteruit en uiteindelijk werd corona hem te veel. Afscheid moeten nemen van Rimmert is intens droevig, maar we koesteren de herinneringen aan zo veel mooie momenten met hem; zijn geweldige dans-moves, zijn liefdevolle handkusjes, zijn hilarische vertolkingen van Eucalypta en James Bond, zijn fanatieke luchtdrum-solo’s en zijn heerlijke knuffels.

Hij leerde mij vele levenslessen: onvoorwaardelijk lief hebben, niet oordelen, je écht verbinden met mensen om je heen en vol overgave plezier maken. We gaan de ondeugende twinkeling in z’n ogen ontzettend missen maar denken elke dag met ‘n glimlach aan zijn lieve, levenslustige ziel.'