advertentie
vrijdag 25 december 2020 14:21

Kerstzang bij kaarslicht

Vanuit de Grote of Sint Janskerk aan de Lange Kerkstraat in Schiedam zond SCHIE TV op zondag 20 december live Kerstzang bij kaarslicht uit. Vanwege de coronamaatregelen konden er dit jaar geen bezoekers in de kerk worden verwelkomd. Burgemeester Lamers verzorgde de lezingen over het kerstverhaal. Stadsdichter Yvette Neuschwanger droeg een gedicht voor. Stadsorganist Arjen Leistra, een blazersensemble van de Rijnmondband en diverse solisten vulden de muzikale bijdragen in.

Vanuit de Grote of Sint Janskerk aan de Lange Kerkstraat in Schiedam zond SCHIE TV op zondag 20 december live Kerstzang bij kaarslicht uit.

Vanwege de coronamaatregelen konden er dit jaar geen bezoekers in de kerk worden verwelkomd.

Burgemeester Lamers verzorgde de lezingen over het kerstverhaal. Stadsdichter Yvette Neuschwanger droeg een gedicht voor.

Stadsorganist Arjen Leistra, een blazersensemble van de Rijnmondband en diverse solisten vulden de muzikale bijdragen in.

 

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media