advertentie
maandag 28 december 2020 22:27

Nu al twee kerstboombrandjes: in Noord en Zuid

Nu al twee kerstboombrandjes: in Noord en Zuid Foto: Flashphoto.nl

Jongeren hebben vanavond in Noord en Zuid al kerstbomen in brand gestoken. Op de Maasboulevard werden de kerstbomen op een bankje in brand gestoken. Bij aankomst van de politie rende een aantal jongeren weg. In afwachting van de brandweer heeft de politie een eerste bluspoging gedaan. De brandweer heeft hierna met twee emmertjes water de laatste vlammen gedoofd. De kerstbomen worden door de gemeente opgehaald. Wijktoezichthouder Herman Kriek deed vanavond een rondje in Groenoord en Woudhoek. 'De jeugd vond het nodig fikkie te stokken op het Cricketpad, geblust en Handhaving heeft de bomen meegenomen' schrijft Herman op Twitter.. 

Schiedam - Jongeren hebben vanavond in Noord en Zuid al kerstbomen in brand gestoken.

Op de Maasboulevard werden de kerstbomen op een bankje in brand gestoken. Bij aankomst van de politie rende een aantal jongeren weg. In afwachting van de brandweer heeft de politie een eerste bluspoging gedaan. De brandweer heeft hierna met twee emmertjes water de laatste vlammen gedoofd. De kerstbomen worden door de gemeente opgehaald.

Wijktoezichthouder Herman Kriek deed vanavond een rondje in Groenoord en Woudhoek. 'De jeugd vond het nodig fikkie te stokken op het Cricketpad, geblust en Handhaving heeft de bomen meegenomen' schrijft Herman op Twitter..