advertentie
dinsdag 29 december 2020 18:50

Illegale sauna opgerold

Naast de illegale hennepkwekerijen zijn er in Schiedam blijkbaar ook illegale sauna's. Het Interventieteam Ondermijning, een afdeling van Toezicht en Handhaving van de gemeente Schiedam heeft samen met Stedin en de politie de illegale inrichting gesloten. Bij een controle van de sauna aan de Rotterdamsedijk bleek dat er bezoekers aanwezig waren. 'Dit is conform de huidige COVID regels niet toegestaan' aldus Handhaving op Twitter.  'Er bleek tevens sprake te zijn van diefstal stroom, gevaarzetting en overtreding van de Drank en Horecawet. Door Stedin is de stroom direct afgesloten'.

Schiedam - Naast de illegale hennepkwekerijen zijn er in Schiedam blijkbaar ook illegale sauna's. Het Interventieteam Ondermijning, een afdeling van Toezicht en Handhaving van de gemeente Schiedam heeft samen met Stedin en de politie een sauna gesloten.

Bij een controle van de sauna aan de Rotterdamsedijk bleek dat er bezoekers aanwezig waren. 'Dit is conform de huidige COVID regels niet toegestaan' aldus Handhaving op Twitter.  'Er bleek tevens sprake te zijn van diefstal stroom, gevaarzetting en overtreding van de Drank en Horecawet. Door Stedin is de stroom direct afgesloten'.

Het bedrijf heeft volgens de gemeente eerder de COVID regels overtreden. Op last van de burgemeester is het bedrijf gesloten.