advertentie
donderdag 31 december 2020 15:04

Alles uit de kast bij de oliebollenkraam

Clown Milko, bekend van het vroegere circus Herman Renz was ingehuurd om op ludieke manier de anderhalvemeter te handhaven bij de oliebollenkraam van Nico Sterrenberg op de Koemarkt. Ook collega-entertainer Wouter Zuidema was met z'n orgeltje van de partij. Het was dan ook, zoals elk jaar, druk bij de kraam op oudjaarsdag. Met alle geldende coronaregels is voor Nico extra opletten dat er geen overtredingen worden geconstateerd door de handhavers.

Clown Milko, bekend van het vroegere circus Herman Renz was ingehuurd om op ludieke manier de anderhalvemeter te handhaven bij de oliebollenkraam van Nico Sterrenberg op de Koemarkt. Ook collega-entertainer Wouter Zuidema was met z'n orgeltje van de partij.

Het was dan ook, zoals elk jaar, druk bij de kraam op oudjaarsdag.

Met alle geldende coronaregels is voor Nico extra opletten dat er geen overtredingen worden geconstateerd door de handhavers.

 

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media