advertentie
woensdag 06 januari 2021 19:26

Schiedamse ondernemers op de Hoogstraat: 'Ik heb nog nooit zoveel vrij gehad'

De Schiedamse middenstanders weten nu wat de horeca al een tijdje wist: verplicht je zaak voor weken te moeten sluiten is zwaar. Maurice de Waart van Café 't Weeshuis denkt niet eens meer aan de cijfers: "Ik wil kunnen slapen vannacht", dus vraag hem maar niet hoe lang hij het nog denkt vol te kunnen houden. Eén ding is zeker: de Schiedamse ondernemers zijn veerkrachtig en creatief in het bedenken wat wél nog kan. "De social media zijn nu heel belangrijk" zegt Larissa Quadt van Le Marché. "Ik hou de website nu veel meer bij dan toen we open waren". Ze bezorgt de online bestellingen nu aan huis. Sonja Swab heeft een pop-up-store met exposities en zegt dat ze niet mag klagen. "Als we weer bij elkaar mogen komen allemaal dan ga ik een atelier starten met mensen die afstand hebben tot de arbeidsmarkt"

De Schiedamse middenstanders weten nu wat de horeca al een tijdje wist: verplicht je zaak voor weken te moeten sluiten is zwaar. Maurice de Waart van Café 't Weeshuis denkt niet eens meer aan de cijfers: "Ik wil kunnen slapen vannacht", dus vraag hem maar niet hoe lang hij het nog denkt vol te kunnen houden.

Eén ding is zeker: de Schiedamse ondernemers zijn veerkrachtig en creatief in het bedenken wat wél nog kan.

SCHIE TV nieuws.00 26 54 21.Still043

"De social media zijn nu heel belangrijk" zegt Larissa Quadt van Le Marché. "Ik hou de website nu veel meer bij dan toen we open waren". Ze bezorgt de online bestellingen nu aan huis.

SCHIE TV nieuws.00 28 24 08.Still044

Sonja Swab heeft een pop-up-store met exposities en zegt dat ze niet mag klagen. "Als we weer bij elkaar mogen komen allemaal dan ga ik een atelier starten met mensen die afstand hebben tot de arbeidsmarkt"

 

 

 

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media